Tjenester innen bygg og anlegg

Kontakt oss

Totalentreprise

Vi i Stormbygg kan sammen med våre samarbeidspartnere utføre prosjekt som totalentreprise. Vi har erfaring fra flere slike prosjekt, og samarbeider med solide og kompetente aktører innenfor aktuelle fagområder. Ta gjerne kontakt med oss om du har et prosjekt du vil ha realisert.

Betongarbeid

Stormbygg AS utfører alt fra mindre betongarbeider for private til større og mer komplekse prosjekter for offentlige byggherrer og næringslivet. Våre ansatte har lang erfaring med gjennomføring av de fleste type prosjekter innen betong.

Asbestsanering

Stormbygg har godkjenning for innvendig og utvendig sanering. Vi har erfaring fra flere slike prosjekter, fra branntomter og riving, industribygg, rehabilitering av offentlige bygg og private boliger. 

Våtrom

Stormbygg AS har mye erfaring med bygging av våtrom, både i nye hus og rehabiliteringsprosjekter i eldre hus. Våre ansatte har fagutdanning og er spesielt kurset på våtrom. Vi vet hva som skal til for at du skal få et rom du har glede av hver dag!.

Tømrerarbeid

Stormbygg AS utfører alt fra mindre tømrerarbeider for private til større og mer komplekse prosjekter for offentlige byggherrer og næringslivet. Våre tømrere har lang erfaring med gjennomføring av de fleste type prosjekter innen snekkerarbeid.

Miljøkartlegging

Gamle bygg som skal rehabiliteres eller rives inneholder ofte en rekke stoffer som er skadelige for miljøet. Slike stoffer skal miljøsaneres. Stormbygg har godkjenning og kompetanse for å utføre miljøkartlegging, slik at man skaffer seg informasjon om eventuelle skadelige stoffer før rivningsarbeidene kan starte.

Landbruksbygg

Stormbygg og våre ansatte har lang og bred erfaring med oppføring av landbruksbygg. Vi har erfaring med de fleste byggemetoder. Vi kan tilby alt fra mindre betongarbeid og tilbygg til mer omfattende totalentrepriser, hvor vi syr i sammen hele prosjektet og sikrer at alt av innredning og utstyr passer inn i bygget.

Vil du vite mer eller ønsker du å få oss på befaring?


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt prosjekt!

Kontakt oss